Sale!

Test Bank (Download Now) For Calculate with Confidence 7th Edition by Morris ISBN: 9780323396837

Authors:

Morris

$100.00 $50.00

You will purchase :
Test Bank (Download Now) For Calculate with Confidence 7th Edition by Morris ISBN: 9780323396837

DOWNLOAD SAMPLE

Description

Please Share our Product

Chapter 02: Fractions
Gray Morris: Calculate with Confidence, 7th Edition
COMPLETION
1. Reduce the following fraction to lowest terms.
54/81 = _____
ANS: 2/3
PTS: 1 MSC: Practice Problems
2. Reduce the following fraction to lowest terms.
105/135 = _____
ANS: 7/9
PTS: 1 MSC: Practice Problems
3. Reduce the following fraction to lowest terms.
39/65 = _____
ANS: 3/5
PTS: 1 MSC: Practice Problems
4. Change the following improper fraction to a whole or mixed number.
325/16 = _____
ANS: 20 5/16
PTS: 1 MSC: Practice Problems
5. Change the following improper fraction to a whole or mixed number.
1,500/100 = _____
ANS: 15
PTS: 1 MSC: Practice Problems
6. Change the following improper fraction to a whole or mixed number.
193/62 = _____
ANS: 3 7/62
PTS: 1 MSC: Practice Problems
7. Change the following mixed number to an improper fraction.
12 1/8 = _____

Calculate with Confidence 7th Edition Morris Test Bank
NU
RS
IN
GT
B.CO
M
ANS: 97/8
PTS: 1 MSC: Practice Problems
8. Change the following mixed number to an improper fraction.
29 2/3 = _____
ANS: 89/3
PTS: 1 MSC: Practice Problems
9. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
1/12 + 6/12 + 5/12 = ____
ANS: 1
PTS: 1 MSC: Practice Problems
10. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
3/8 – 1/3 = _____
ANS: 1/24
PTS: 1 MSC: Practice Problems